Hogyan is kezdődött?

A természet iránti szenvedélyem határozza meg munkám  szellemét. Álmom, hogy termékeim minél szélesebb rétegekhez eljussanak, és természetes módon segítsék egészségük megőrzését, gyógyulásukat.

Rólam

Kreizinger Márta vagyok, egy alföldi kisvárosban, Orosházán születtem. Tanulmányaim után a bankszektorban helyezkedtem el, ahol közel 25 évig dolgoztam. Gyermekkorom óta együtt élek a természettel, imádom minden rezdülését. Már egészen fiatalon kapcsolatba kerültem az alternatív gyógymódokkal is. A szakmai váltásra egy személyes betegség kapcsán került sor, amikor természetes megoldásokat kerestem a problémára. Két barátnőmmel részt vettünk Mádon egy gyógynövény gyűjtő túrán, ahol végérvényesen eldőlt: én is ezzel szeretnék foglalkozni. Miskolcon végeztem a természetgyógyász alapképzést, valamint a fitoterapeuta képzést. Budapesten reflexológiát tanultam. Mindkét szakon eredményes szakmai vizsgát tettem. Kezdődhetett a munka...

A Tóti Herba születése

2013. nyarán költöztünk  családommal a gyönyörű Balaton-felvidéki faluba, Káptalantótiba, ahol ideális környezet adódott a gyógynövények gyűjtésére. Nagy élmény volt felfedezni, mennyi csodás növény található itt. Először csak saját, illetve ismerőseink részére készítettem a teakeverékeket, majd családi biztatásra és összefogással megszületett a Tóti Herba, mely termékeivel ma már számos embernek nyújt segítséget egészsége jobbá tételében.

Nagy lehetőség volt számomra a Káptalantóti Liliomkert Termelői Piac, ahol vasárnaponként megtalálhatták termékeinket. Örömmel tölt el, hogy visszatérő vásárlóink igazolják teáink és szörpjeink hatékonyságát és jó minőségét.


2023.januárjától az Alföldön, Orosházán folytatom tevékenységemet, a Tóti Herba név megőrzése pedig tiszteletem és hálám kifejezése a hely iránt, amely lehetőséget és tapasztalatot adott e gyönyörű szakma elsajátítására.

Terveim szerint ez évtől a gyógyteák és szörpök értékesítésén túl gyógynövénytúrák  és gyógynövényes ismereteket felölelő teadélutánok szervezésével is foglalkozom. Ezzel kapcsolatos információkat a Tóti Herba facebook oldala tartalmazza majd. 

Üdvözlettel,

Kreizinger Márta