Hogyan is kezdődött?

A természet iránti szenvedélyünk határozza meg munkánk  szellemét. Álmunk, hogy termékeink minél szélesebb rétegekhez eljussanak, és természetes módon segítsék egészségük megőrzését, gyógyulásukat.

Rólam

Kreizinger Márta vagyok, egy alföldi kisvárosban, Orosházán születtem. Tanulmányaim után a bankszektorban helyezkedtem el, ahol közel 25 évig dolgoztam. Gyermekkorom óta együtt élek a természettel, imádom minden rezdülését. Már egészen fiatalon kapcsolatba kerültem az alternatív gyógymódokkal is. A szakmai váltásra egy személyes betegség kapcsán került sor, amikor természetes megoldásokat kerestem a problémára. Két barátnőmmel részt vettünk Mádon egy gyógynövény gyűjtő túrán, ahol végérvényesen eldőlt: én is ezzel szeretnék foglalkozni. Miskolcon végeztem a természetgyógyász alapképzést, valamint a fitoterapeuta képzést. Budapesten reflexológiát tanultam. Mindkét szakon eredményes szakmai vizsgát tettem. Kezdődhetett a munka...

Csapatunk

2013. nyarán költöztünk  családommal ebbe a gyönyörű Balaton-felvidéki faluba, Káptalantótiba, ahol ideális környezet adódott a gyógynövények gyűjtésére. Nagy élmény volt felfedezni, mennyi csodás növény található itt. Először csak saját, illetve ismerőseink részére készítettem a teakeverékeket, majd családi biztatásra és összefogással megszületett a Tóti Herba, mely termékeivel ma már számos embernek nyújt segítséget egészsége jobbá tételében.

Nagy lehetőség számomra a helyi (Káptalantóti) Liliomkert Termelői Piac, ahol vasárnaponként megtalálják termékeinket. Örömmel tölt el, hogy visszatérő vásárlóink igazolják teáink és szörpjeink hatékonyságát és jó minőségét.

Üdvözlettel,

Kreizinger Márta